Molecular Dynamics Studies Of The Effects Of Neuraminidase Mutation On Oseltamivir Resistance - Muhammad Yusuf, Muhammad Yusuf (2015)
Peningkatan laporan mengenai virus influenza yang resistan terhadap oseltamivir (OTV) (contohnya mutasi H274Y pada neuraminidase, NA) telah menarik banyak perhatian para penyelidik. Banyak kajian telah dilakukan untuk memahami mekanisme rintangan OTV pada NA H274Y.