The Mechanical & Durability Performance Of Concrete Containing Waste Concrete Ash As Cement Replacement Materials - Husain, Ahmad Hadri (2015)
Penggunaan konkrit adalah penting dalam industri pembinaan dan ia menjadi bahan binaan yang paling penting dan utama digunakan di seluruh dunia. Kajian ini membentangkan kajian eksperimen mengenai pengaruh perbezaan peratusan debuan sisa konkrit sebagai bahan pengganti simen untuk membentuk konkrit baru.