Cell-Penetrating Antibodies For Targeting Hiv-1 P24 Capsid Protein - Teow , Sin Yeang (2015)
Protein kapsid p24 memainkan peranan yang penting dalam peringkat awal dan akhir replikasi HIV. Justeru, kapsid HIV-1 dianggap sebagai sasaran penting dalam pembangunan ubat terapi baharu untuk merawat HIV/AIDS.