Evaluation Of The Impact Of Home Medication Review Program On Adherence Among Patients Diagnosed With Schizophrenia At Kinta District, Malaysia - Tan , Yee Mun (2015)
Program pemantauan ubat-ubatan di rumah adalah untuk memberikan kesinambungan penjagaan pesakit dari institusi penjagaan kesihatan ke rumah pesakit. Namun demikian, impak sebenar program HMR di Malaysia adalah kurang diketahui.