Switching Intention In Islamic Bank Deposit Account - Abdullah, Siti Nabihah (2015)
Kewangan Islam sudahpun mencapai pertumbuhan yang membanggakan di serata dunia. Malaysia amat pesat dalam pembangunan kewangan Islamnya. Meskipun pertumbuhannya menggalakkan dan produk-produk kewangan Islamnya menunjukkan penerimaan yang amat baik, wujud kontroversi yang membelenggu kewangan Islam.