The Relationship Between Service Innovation Management Practices On Performance Within Telecommunications Industry In Malaysia - Taghizadeh, Seyedeh Khadijeh (2015)
Persaingan dalam industri telekomunikasi memerlukan syarikat-syarikat perlu lebih inovatif dengan permintaan pelanggan yang cepat berubah untuk mencapai prestasi yang lebih baik. Dalam konteks tersebut, inovasi perkhidmatan memainkan peranan penting dalam proses keseluruhan perniagaan Syarikat.