Chemometric Analysis Of Amino Acids And Minerals Composition For Traceability Of Edible Bird’s Nest - Seow , Eng Keng (2015)
Sarang burung ialah makanan tonik berharga tinggi yang digemari oleh komuniti Cina. Pengguna telah terpedaya untuk membeli sarang burung rumah pada harga premium sarang burung gua.