Strategi Daya Tindak Ahli Keluarga Pengguna Dadah Di Pulau Pinang - Jamir Singh, Paramjit Singh (2015)
Penggunaan dadah bukan hanya memberi kesan terhadap pengguna dadah itu sendiri, tetapi ia turut memberi impak terhadap kehidupan ahli keluarga yang lain.