Promoting Informal Reasoning Skills And Understanding Of Interaction Among Living Things Through Socio-Scientific (Ssi) Based Activities - Boopalan, Paripurany (2015)
Penyelidikan ini bertujuan untuk mengkaji keberkesanan mengintegrasikan aktiviti berasaskan isu – isu sosio-saintifik (SSI) dalam kurikulum sains rendah untuk meningkatkan kemahiran menaakul secara bukan formal dan kefahaman tentang interaksi antara benda hidup.