Construction Of A Synthetic Single Domain Antibody Phage Display Library For Molecular Diagnostic Applications - Hairul Bahara, Nur Hidayah (2015)
Antibodi domain telah dieksploitasi secara meluas sebagai perancah untuk penjanaan perpustakaan antibody sintetik kerana saiz tanpa bergantung dengan mekanisma lipatan mudah.