Kesan Pemantauan Interaktif Bersistematik Pembelajaran Berasaskan Projek (Pbp) Terhadap Motivasi Pembelajaran, Regulasi Kendiri Dan Metakognisi Dalam Kalangan Pelajar Politeknik - Abdul Rahman, Md. Baharuddin (2015)
Tujuan kajian ini adalah menilai keberkesanan Pembelajaran Berasaskan Projek (PBP) terhadap tahap motivasi pembelajaran, regulasi kendiri dan metakognisi dalam kalangan pelajar Kejuruteraan Mekanikal, di beberapa Politeknik KPM.