Development Of Unified Integrated Model To Characterize Geophysical Data Using Image Processing Technique - Kehinde Saheed, Ishola (2015)
Kajian geofizik menggunakan pengimejan kerintangan elektrik telah dijalankan di mana susunatur elektod yang berbeza atau pelbagai kaedah geofizik telah digunakan bagi mendapatkan maklumat lengkap mengenai model lapisan Bumi.