Halal Pharmaceuticals: Knowledge, Attitude And Perception Among Doctors, Pharmacists, Academicians And Public In Malaysia - Sadeeqa, Saleha (2015)
Penduduk Muslim serata dunia menggunakan berbagai-bagai jenis ubat-ubatan yang mungkin mengandungi bahan-bahan yang bercanggah dengan kepercayaan mereka. Dengan meningkatnya kesedaran ini, keperluan untuk meninjau pengetahuan, atitud dan persepsi di kalangan pihak tertentu menjadi sangat penting.