Development Of Efficient Multi-Level Discrete Wavelet Transform Hardware Architecture For Image Compression - Hasan Al-Jumail, Khamees Khalaf (2015)
Berfokuskan pengkomputeran intensif dalam gelombang kecil diskret (DWT), reka bentuk seni bina perkakasan efisen bagi pengkomputeran laju menjadi imperatif terutamanya dalam aplikasi masa nyata.