Study On The Involvement Of Wif-1 In Oral Carcinogenesis Via Egfr And Wnt Signaling Pathways - Chow , Tan Wei (2015)
Faktor perencat WNT 1 (WIF-1) adalah perencat fisiologi dalam laluan isyarat WNT melalui domain WIF. Fungsi domain serupa EGF dalam WIF-1 masih perlu dikaji.