Oil Palm Shell Lightweight Aggregate Concrete For Engineering Performance - Serri, Eravan (2015)
Konkrit agregat ringan tempurung kelapa sawit (OPSLC) adalah konkrit agregat ringan yang menggunakan tempurung kelapa sawit (OPS) sebagai agregat kasar.