Users', Management And Developers' Roles On The Success Of Computerised Application Systems Implementation In The Malaysian Public Sector - Baharudin, Ahmad Suhaimi (2000)
Objektif kajian ini ialah untuk menentukan sarna ada penman yang dimainkan olGh para pengguna, pihak pengurusan dan pembangun sistem boleh mempenga:ru);; kejayaan implementasi CAS di sektor mvam.