USM Tawar eMBA SSME. - Kampus, Berita (Universiti Sains malaysia, 2008)
Universiti Sains Malaysia (USM) menepati status sebagai Universiti Apex apabila menawarkan Ijazah Lanjutan Pentadbiran Perniagaan Eksekutif (eMBA) dalam bidang Sains Khidmat, Pentadbiran dan Kejuruteraan (SSME).