Improving Customer Relations Through Social Media Marketing: The Case Of Nadee One Enterprise - Mahayudin, Mohd Norhisyam (2015)
Media sosial memainkan peranan yang semakin penting dalam pemasaran kontemporari. Oleh itu, ia adalah penting bagi perusahaan kecil dan sederhana (PKS) memahami dan menggunakan Facebook, Twitter dan laman web rangkaian sosial yang lain.