Improving Sales Performance : Rafellinna Sdn. Bhd. - Zubir, Ziffa (2015)
Kesedaran penjagaan kecantikan dan kesihatan di dalam kalangan pengguna Malaysia semakin meningkat berdasarkan lambakan produk-produk sedemikian di pasaran baik melalui media sosial mahupun di premis-premis jualan.