A Model Linking Store Attributes, Service Quality, Customer Experience And Business Performance: A Study Among Community Pharmacies - Suz Jack, Chan (2015)
Tujuan kajian ini adalah untuk: (a) memeriksa kesan langsung kualiti perkhidmatan dan pengalaman pelanggan; (b) memahami kesan langsung sifat stor dan pengalaman pelanggan; (c) mengkaji kesan langsung kualiti perkhidmatan dan prestasi perniagaan; (d) menyiasat kesan langsung sifat stor dan prestasi perniagaan; (e) memahami kesan langsung pengalaman pelanggan dan prestasi perniagaan; dan (f) mengkaji kesan pengantaraan pengalaman pelanggan pada kualiti perkhidmatan, sifat stor dan prestasi perniagaan.