NC Seru Pelajar Sahut Apex. - Kampus, Berita (Universiti Sains malaysia, 2008)
Mahasiswa-mahasiswi Universiti Sains Malaysia (USM) disaran menggandakan prestasi dari segenap bidang sebagai persediaan menyahut cabaran Universiti Apex.