Kami Sedia: Unit Sukan Bersedia Menjulang Martabat Sukan Setanding Universiti Terbaik Dunia Seiring Status Apex. - Kampus, Berita (Universiti Sains malaysia, 2008)
Unit Sukan Universiti Sains Malaysia (USM) bersedia sepenuhnya menjulang martabat sukan supaya setanding dengan universiti-universiti terbaik dunia yang lain seiring dengan status Apex yang diumumkan baru-baru ini.