Scheduling Large Project Into Work Packages - Mohamad Nor, Norazman (1994)
Penskedulan projek adalah salah satu daripada tiga peringkat utama di dalam sesuatu kitaran pengurusan projek. Ia merangkumi penentuan masa mula dan masa tamat· bagi setiap aktiviti di dalam sesuatu projek. Satu kaj ian dan pengelasan terperinci terhadap literatur penskedulan projek dihuraikan di dalam thesis ini. Project scheduling is one of the three major phases in a project management cycle. It deals mainly with determining the time at which each project activity is to be started . and completed. A detailed review and classification of the project scheduling literature is presented in this thesis.