Lignocellulose Based Hybrid Laminate Composite : Physical, Mechanical And Flammability Properties Of Oil Palm Fiber/Glass Fiber Reinforced Epoxy Resin. [TP248.65.L54 H281 2004 f rb] [Microfiche 7576] - Kathiresen, Hariharan (2004)
Dalam kajian ini, sifat-sifat mekanikal, fizikal dan kebolehbakaran komposit laminat hibrid berasaskan lignoselulosa telah di kaji.