Penghasilan Dan Pencirian Komposit Matriks Zn Diperkuat Partikel SiC Melalui Kaedah Metalurgi Serbuk. [TA418.9.C6 J94 2003 f rb] [Microfiche 7546] - Mohamed, Julie Juliewatty (2003)
Komposit matriks Zn terdiri daripada matriks logam/aloi Zn yang diperkuat samada dengan partikel atau gentian seramik.