Kajian Terhadap Dimensi-Dimensi "Empowerment" Dan Ketegangan Kerja Di Kalangan Guru-Guru Sekolah Menegah Teknik Di Perlis, Kedah Dan Pulau Pinang. [LB2840.2. L356 2004 f rb][Microfiche 8297] - Kasim, Abd.Latif (2004)
Tujuan kajian ini ialah untuk mengkaji persepsi guru-guru sekolah menengah teknik (SMT) terhadap dimensi-dimensi "empowerment" dan mengenalpasti faktor dan tahap ketegangan kerja yang mereka alami di SMT-SMT yang terlibat.