Bechmarking Project Management Best Practices In Sustainable Housing In Malaysia - Abu Bakar, Abu Hassan; Osman, Omar; Hussin, Abdul Aziz; Said, lIias; Abdullah, Shardy; Abd Razak, Arman (Universiti Sains Malaysia, 2012)

(untitled)
Perumahan adalah merupakan isu yang kritikal di dalam globalisasi pembandaran dan mempunyai implikasi penting terhadap alam sekitar semasa projek pembinaan dijalankan. Sebagai salah satu elemen terpenting dalam pembangunan bandar, perumahan memainkan peranan yang sangat signifikan dalam mencapai matlamat pembangunan lestari.