Ambients Air Quality Monitoring In The state of Penang (2004) - Ibrahim, Mahamad Hakimi (Universiti Sains Malaysia, 2007)
Program pemonitoran kualiti udara yang dijalankan di Universiti Sains Malaysia, Pulau Pinang bertujuan untuk menilai paras kepekatan PMlO serta unsur logam-Iogam berat dalam kualiti-udanrpersekitarannya.