A Study on The Grammatical Awareness of B.Ed TESOL Students in USM - Shuib, Munir (Universiti Sains Malaysia, 2009)
Kajian ini merupakan kajian kes tentang kesedaran nahu guru bahasa Inggeris di sekalah rendah. Khususnya, kajian ini mengkaji jenis dan tahap kesedasaran nahu dalam kalangan guru bahasa Inggeris. Saal-selidik dan temubual digunakan untuk memperalehi data daripada guru bahasa Inggeris yang sedang mengikuti pengajian program B.Ed TESOL di Universiti Sains Malaysia dalam tahun 2006 dan 2007.