A Pilot Study of AnkLe InstabiLity Following Long Segment FibuLar Graft Harvesting - Halim , Ahmad Sukari; Wan, Zulmi; Muhamad, Mahayiddin; Ibrahim, Mohd Yusof (Universit Sains Malaysia, 2001)
Graffibula adalah satu teknik; untuk mengembalikan keutuhan tulang rangka akibat kecacatan tulang. Walaupun teknik ini amat berguna, namun banyak fapuran berkaitan dengan tSU pengambilan tulang fibula ini terufamanya berkaitan ketidakstabilan sendi pergelangan kaki.