Factors Influencing Consumers’ Consumption Behavior Of Drinking Water In Malaysia - Tan , Patrick Foon Cheng (2015)
Kajian ini menyiasat sama ada ciri-ciri organoleptik, persepsi risiko, persepsi kandungan kimia, petunjuk kontekstual and kepercayaan kepada syarikat air, kemudahan, harga and sikap terhadap alam sekitar mempengaruhi tingkah laku pengguna terhadap air minuman. Rangka kerja untuk kajian ini adalah berdasarkan Teori Atribusi.