Improving Sales Towards Sustainability Of Ns Global Marketing - Sapawi, Mazida (2015)
Kajian kes ini telah dijalankan untuk mendapatkan punca kepada kemerosotan jualan sejak 2013 bagi produk-produk BestDates dari NS Global Marketing. Ia juga adalah untuk mendapatkan cara-cara bagi mengurangkan kos pemasaran tetapi masih mampu memberikan kesan maksimum yang boleh meningkatkan prestasi jualan.