A Comparative Study Of Drivers Renewable Energy Initiatives On Sustainable Business Performance: A Mediating Effect Of Eco-Efficient Based Green Supply Chain Management - Uu , Chein Rou (2015)
Isu pemanasan global telah menjadi perhatian utama setiap negara terutamanya di dalam industri elektrik dan elektronik dimana pergantungan kepada bahan api fosil telah berubah kearah sumber tenaga yang boleh diperbaharui. Perlaksanaan aktiviti dan projek tenaga boleh diperbaharui ini memerlukan jangka masa yang panjang.