The Impact of Social Media Adoption and Cloud Computing Adoption on Manufacturing Firm Competitiveness : The Mediating Effect of Supply Chain Responsiveness - Yee , Theng Fong (2015)
Apa yang diperlukan dalam dunia perniagaan yang dinamik masa kini demi memastikan daya saing firma dan kemampanan perniagaan adalah rantaian bekalan yang mampu bertindakbalas dengan pantas. Oleh itu, firma berusaha untuk meningkatkan prestasi pengurusan rantaian bekalan mereka melalui penggunaan teknologi maklumat supaya boleh memberi tindak balas yang lebih baik kepada keadaan pasaran yang sukar diramalkan.