Factors Influencing Knowledgeable Consumers’ Level Of Acceptance Of Goods And Services Tax - Kalyanasundaram, Shalene (2015)
Pelaksanaan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) pada 1 April 2015 adalah satu kejayaan bagi Malaysia. Pelaksanaan GST adalah amat penting untuk menyokong pembangunan negara. Kajian ini telah dibangunkan untuk mengenal pasti faktor-faktor yang mempengaruhi tahap penerimaan GST oleh pengguna menggunakan’Theory of Planned Behavior’.