Study On Achieving Production Outputs For Manufacturing Start-Up Company - Santanasamy, Mickal Dass (2015)
Meningkatkan pengeluaran adalah sukar bagi kilang yang baru mula beroperasi seperti “Memory Storage Technology”. Kumpulan pengeluaran telah diberi sasaran pengeluaran harian bagi mencapai setiap suku daripada pihak pengurusan.