The Influence Of Parental Values On The Value Systems Of Youth From Ethnic Majority And Minority Groups In Vietnam - Quyen, Le To Do (2016)
Kajian ini direka bentuk untuk meneliti pengaruh nilai ibu bapa terhadap sistem nilai remaja daripada kumpulan etnik majoriti dan minoriti di Vietnam dengan identiti etnik dan karakteristik persahabatan sebagai mediator dan umur, gender dan kumpulan etnik sebagai moderator. Sebanyak 786 orang pelajar sekolah menengah dan kolej di Dak Lak, Vietnam telah menyertai kajian ini.