Keberkesanan Prinsip Isyarat Dalam Koswer Pembelajaran Realiti Maya Bagi Tajuk Pengurusan Jenazah Terhadap Pencapaian Dan Motivasi Murid Yang Berbeza Tahap Kecerdasan Ruang - Ahmad, Awaatif (2015)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji keberkesanan prinsip isyarat dalam koswer pembelajaran realiti maya bagi tajuk pengurusan jenazah dalam mata pelajaran Pendidikan Islam. Pengurusan jenazah adalah merupakan salah satu ibadah fardu kifayah dalam Islam, namun kajian lepas memperlihatkan tahap kemahiran murid dan masyarakat terhadap amalan ini masih di tahap sederhana.