The Nutritive Value Of Corn Protein Concentrate As A Fish Meal Replacement In The Feeds Of Red Hybrid Tilapia, Oreochromis Sp. - Leow, Tze Chin (2015)
Tujuan kajian ini dijalankan adalah untuk menyiasat kesan prestasi pertumbuhan dan nisbah kecekapan makanan terhadap ikan tilapia hibrid merah, Oreochromis sp., yang diberi diet mengandungi protein pekat jagung (CPC) sebagai pengganti serbuk ikan (FM).