Adoption Of Problem Solving Tools In Manufacturing Sector Of Malaysia Small And Medium Enterprises - Low , Rong Quan (2015)
Dalam pasaran yang berdaya saing ini, tahap berdaya saing sesebuah syarikat telah memainkan peranan yang sangat penting untuk terus tinggal dalam pasaran terutamanya syarikat kecil dan medium (SME) yang mempunyai sumber yang terhad. SME telah juga memainkan watak yang penting sebagai pemaju ekonomi di kebanyakan negara seperti Malaysia. Di Malaysia, Kadar sektor pembuatan SME adalah 5.9% daripada seluruh SME negara.