Prototype Design And Testing Of Efficient Metal Printed Circuit Boards (M-Pcbs) As Heat Sink For High Power Leds - Ong , Zeng Yin (2016)
Dalam penyelesaian cabaran haba diod pemancar cahaya (LED) beroperasi, suatu penyiasatan atas reka bentuk papan litar bercetak (PCB) haba cekap telah menarik perhatian banyak industri.