Development Of Method For Simultaneous Detection Of Dibutyl Phthalate And Oleamide In Stingless Bee Honey Harvested From Plastic Cups By Solvent Terminated Dispersive Liquid-Liquid Microextraction And Hplc - Koo , Yee Ping (2015)
Permintaan yang meningkat terhadap madu kelulut di Malaysia telah merangsang para penternak lebah untuk meletakkan bekas plastik yang strukturnya menyerupai tempat penyimpanan madu di dalam sarang lebah sebagai satu inisiatif untuk meningkatkan penghasilan madu.