Investigation Of Chemopreventive Activity With Two Different Varieties Of Freeze Dried Coconut Water (Fdcw) On Cervical Cancer Cell Line - Ramlee, Siti Nur Liyana (2015)
Air kelapa dianggap sebagai penawar semulajadi untuk manusia. Bukan sahaja sebagai minuman yang menyegarkan untuk menghilangkan dahaga, air kelapa digunakan sejak dari bayi ke alam dewasa sebagai tonik kesihatan terutamanya oleh orang-orang di kawasan tropika.