Gene Expression Of Interleukin-4 (Il-4) Cytokine In Clinacanthus Nutans - Treated Macrophages - Mohamed, Siti Hajar (2015)
Clinacanthus nutans (Burm f.) Lindau (C.nutans) adalah ubat tradisional yang terkenal di Asia Tenggara. Ia didakwa mengandungi beberapa ciri-ciri fitokimia seperti aktiviti antiradang, antioksida dan anti-herpes di kalangan pengamal perubatan tradisional.