Design And Fabrication Of Flow Phantom For Pulsed Arterial Spin Labeling At 3 T Magnetic Resonance Imaging - Mohd Rusli, Awatif (2015)
Pelabelan arteri berputar secara bernadi (PASL) merupakan sejenis teknik ASL yang menggunakan cecair darah arteri yang telah dilabelkan secara magnetik sebagai alat pengesanan untuk menghasilkan imej.