Controlled In Vivo Processing Of Scfv-Mbp Fusion Protein: Towards High Level Production Of Soluble And Functional Scfv- Based Biopharmaceutical In Bacterial System - Aly Atef , Aly Shoun (2015)
Dalam dua dekad yang lalu, ungkapan bakteria serpihan antibodi telah ditunjukkan pergantungan yang besar dalam perkembangan pesat dan kejayaan utama dalam bidang kejuruteraan antibodi.