Investigation On The Effect Of Fig And Date Vinegar On Ht-29 Human Colon Cancer Cells - Ahmed Mahmoud El Kadi, Rana (2015)
Kanser kolon disenaraikan sebagai punca kedua kematian selepas kanser payudara. Walaupun rawatan canggih dengan teknologi terkini telah digunakan untuk merawat pesakit kanser kolon, kadar insiden dan kematian masih meningkat dengan kadar yang membimbangkan.