Platelet Crossmatch By Flow Cytometry : Evaluation And Feasibility Study - Yahya, Nurul Munira (2015)
Pengurusan pesakit yang membentuk kerintangan imun terhadap platelet adalah mencabar. Salah satu kaedah yang ada adalah menerusi pembekalan platelet yang serasi menerusi ujian keserasian platelet.