The Effect Of Virgin Coconut Oil (Vco) On Airway Inflammation And Mucus Secreting Cells In An Animal Model Of Chronic Lung Injury - Kamalaldin, Nurulain ‘Atikah (2015)
Peningkatan kadar kekerapan penyakit asma telah menjadikan penyakit ini tersenarai sebagai nombor tiga di antara penyakit berisiko tinggi di seluruh dunia. Sedutan terapi dadah yang sering di beri pada masa kini bagaimanapun telah dilaporkan dengan kesan sampingan yang teruk, terutama pada fungsi paru-paru dengan penggunaan jangka masa panjang.